Win2 Isotonic Lemon Tea Pdr 800g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het is belangrijk dat je lichaam is voorzien van brandstof en een juiste vochtbalans als je een inspanning gaat doen. De WIN2 Isotonic Sportdrink zorgt voor beide zodat jij de optimale prestatie kan neer zetten. De heerlijke smaak van de Isotonic Sportdrink zorgt dat je blijft drinken om dehydratie en een energie tekort te voorkomen. Ook lekker om warm te drinken gedurende de koude trainingsdagen.

Er zijn een hoop sporters die niet goed reageren op gluten. Dit zijn zijn voornamelijk sporters met gevoelige darmen, die darmklachten en krampen ervaren tijdens de inspanning en na het gebruik van sportvoeding. De WIN2 Isotonic Sportdrink Lemon Tea is, zoals het gehele WIN2 assortiment, glutenvrij.

Gebruik

Drink ongeveer een kwartier voor je inspanning 200-350 ml Isotonic Drink tijdens de inspanning 600-1000 ml Isotonic per uur 15 gram Isotonic Sportdrink voor 250 ml water Hoeveelheid is afhankelijk van temperatuur omstandigheden en gewicht van sporter.

Samenstelling
Nutrition per serving (30 grams):
kcal: 109
Fat: 0.0 gram
Saturated fat: 0.0 gram
Carbohydrates: 27 gram
Sugars: 23 gram
Proteins: 0.0 gram
Details
CNK3542743
FabrikantenHenrotech
MerkenWin2
Breedte124 mm
Lengte162 mm
Diepte124 mm